Preț record pentru un loc de parcare în municipiul Botoșani. Cu cât a fost licitat!

marcaje locuri parcare, stiri, botosaniPrimăria Botoșani a scos la licitaţie, marţi, peste 300 de locuri de parcare, iar într-o zonă a municipiului prețul la un loc de parcare a crescut considerabil, după ce a fost râvnit de două persoane.

În zona ANL Călugăreni a fost atribuit un loc de parcare cu nu mai puțin de 1.500 lei pe an. De asemenea, un loc de parcare în Parcul Tineretului a fost licitat cu 1050 lei pe an, iar pe Gheorghe Filipescu a fost licitat un loc cu 820 lei pe an.

”S-a bătut recordul pentru rezervarea unui loc de parcare, ajungându-se la 1.500 lei pe an pentru un loc situat pe Aleea Călugăreni nr.5. Recordul anterior era de 970 lei pe an, undeva pe Calea Națională. Persoana care a câștigat locul de parcare cu 1.500 lei explica că vine târziu de la servici și că nu găsește niciodată loc de parcare și a fost dispus să ofere această sumă care este foarte mare și care depășește și suma de la Eltrans, unde un abonament este 1.200 lei pe an”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

Cuantumul taxei pentru o persoană fizică este de 131 lei pe an, iar pentru persoane juridice 467 lei pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *