Zona de agrement Cornișa, tot mai atractivă pentru locuitorii județelor vecine. Ce încasări s-au făcut până acum!

Zona de agrement Cornișa atrage clienți din toate zonele Moldovei. Directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, a declarat că cel puțin jumătate din utilizatorii parcului Cornișa sunt din județele vecine, precum Bacău, Iași și Suceava.

Încasările de la parc în lunile aprilie, mai au fost în medie de 50.000 euro pe lună.

Încasările acoperă partea de funcționare și sperăm ca în lunile iulie -august să atingem și fondul de salarii. Obiectivul meu ca director DSPSA, care administrează Cornișa, este să reușesc să acopăr tot ce înseamnă funcționarea și fondul de salarii al nostru. Încasăm lunar 50 mii euro, iar acuși ajungem la un milion lei încasari de la deschiderea parcului. Suntem mulțumiți că atragem mulți oameni din afară. Cel puțin jumătate din utilizatorii Cornișa sunt din afara județului. Avem oameni de la Tecuci, Bacău, Suceava și Iași. Au ajuns de la Suceava să vină la noi cum mergem noi la ei. Vin valuri de suceveni. Vin special pentru Cornișa”, a declarat Eugen Țurcanu.

Zona de agrement Cornișa a deschis publicului toate obiectivele, cu excepția râului de rafting pentru care urmează să fie specializat personal.

One thought on “Zona de agrement Cornișa, tot mai atractivă pentru locuitorii județelor vecine. Ce încasări s-au făcut până acum!

  1. Minciuni ..nu sunt deschise toate obiectivele ..patinoarul este INCHIS .De ce au facut patinoar numai pt iarna? Pai se promitea curling hockei etc …toate astea numai in decembrie si ianuarie? Pai de ce l au mai facut inchis? Mai bine il facea deschis sa ai acces la priveliste daca tot este numai pt iarna…dorim cat mai multe obiective noi avem unul (patinoar) si il tinem inchis…incredibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *