FOTO Accident! Un tânăr de 20 de ani din Botoșani și-a distrus mașina, după ce a urcat băut la volan

accident Ungureni- BotosaniUn tânăr de 20 de ani din județul Botoșani și-a distrus mașina, după ce a urcat băut la volan. Accidentul a avut loc, luni, pe drumul comunal ce leagă localităţile Ungureni şi Durneşti, după ce, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, mașina, un Volkwagen înmatriculat în județul Bacău, a fost aruncată în afara părții carosabile, fiind puternic avariată. Din fericire, tânărul nu a fost rănit.

„Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a procedat la testarea cu aparatul alcoolscop a conducătorului auto, rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate spitalicească, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, susțin polițiștii.

Botoșăneanul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *