FOTO! Familie din localitatea Călărași-Botoșani, disperată după ce i-a fost inundată casa: Avem apă în casă, apa în grădina, curge peste tot. Suntem distruși

Ploaia torențială de marți după-amiază a făcut prăpăd în mai multe localități din județul Botoșani. O familie din localitatea Călărași este disperată după ce apa i-a inundat curtea și i-a intrat și în casă.

Avem o casă distrusă, avem grădină distrusă, o bunică care este în panică și nu știe cum se cheamă în acest moment. Avem apă în casă, apa în grădina, curge peste tot. Ne-a distrus toată casa și grădina”, a declarat Loredana Gâlcă.

Oamenii acuză că în localitate nu sunt canale de scurgere și că viceprimarul comunei le-ar fi spus că acestea trebuie făcute de populație.

Am sunat la primărie și a venit viceprimarul care ne-a spus că, canalul din spate ne aparține nouă. Canalul ne aparține nouă, dar toată apa de pe câmpuri care ne ajunge în casă…Nu au băgat tuburi ca să facă scurgere. Nouă ne-a intrat apa și din spatele casei și în fața casei. Suntem distruși și nu știu ce să facem și cum o să ne descurcăm. Și încă domnul viceprimar țipă că noi trebuia să facem canalul. Cum să facem canalul dacă nu ne dau o mână de ajutor. Suntem oameni, nu avem bani să ne întindem”, a mai spus Loredana Gâlcă.

Localitatea Călărași, dar și alte localități din județul Botoșani s-au aflat sub Cod Roșu de ploi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *