FOTO Cei mai buni elevi din țară la informatică se pregătesc la Dorohoi. În lotul național este și un elev din Botoșani

Marți, 4 iunie 2019, la ora 10.00, sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dorohoi a reunit olimpicii români, componenţi ai loturilor naţionale de informatică juniori şi seniori. Deschiderea festivă s-a desfăşurat în prezenţa subprefectului Daniela Lozneanu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Costică Macaleţi, a inspectorului școlar adjunct al inspectoratului Scolar Botoșani, Paula Gavriluţă şi a conducerii Liceului „Regina Maria”, instituţie în care se va desfăşura activitatea lotului până pe 10 iunie 2019.

Amfitrionul reuniunii a fost primarul Municipiului Dorohoi,  Dorin Alexandrescu, care în semn de recunoaştere a meritelor olimpicilor și a celor care i-au pregătit, a oferit câte o diplomă şi o medalie celor 24 de elevi şi 15 profesori din comisia ştiinţifică. Vorbitorii au subliniat valoarea școlii românești de informatică și și-au exprimat convingerea că, și în acest an, rezultatele vor fi pe măsura pasiunii și dorinței de a performa.

Coordonatorul Lotului Național, prof. Adrian Panaete, coordonatorul Comisiei de seniori, Szabo Zoltan și Marius Nicoli, coordonatorul Comisiei de juniori au apreciat ospitalitatea și căldura cu care au fost primiți în municipiul Dorohoi.

Din lotul național face parfte și elevul botoșănean, Cezar Vicol Trișcă, de la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani.

 

One thought on “FOTO Cei mai buni elevi din țară la informatică se pregătesc la Dorohoi. În lotul național este și un elev din Botoșani

  1. Nedemn domnule primar !
    in fotografii trebuia sa apara profesorii care au muncit , dumneata esti reprezentanul politic care nu ai nici cea mai mica contributie la munca acestor oameni!
    CLAR ? sa va fie rusine tuturor politicenilor care nu aveti nici …. zero merit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *