Peste 3,7 milioane de lei pentru întreținerea clădirii Secției de Drumuri Naționale Botoșani

Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi a demarat o procedura privind intretinerea cladirilor pe care le gestioneaza, imobile care deservesc materialele pentru reabilitarea arterelor din zona Moldovei. Valoarea contractului este de peste 33,6 milioane lei, proiectul incluzand toate sectiile de drumuri nationale din zona Moldovei.

In ceea ce priveste Sectia de Drumuri Nationale Botosani, valoarea contractului este de 3,7 milioane lei.

Pentru Sectia de Drumuri Nationale (SDN)- Bacau, contractul are o valoare de 3,7 milioane lei, in timp ce pentru Sectia de Drumuri Nationale Barlad, valoarea contractului este de 3,9 milioane lei.

Pentru Sectia de Drumuri Nationale Campulung Moldovenesc, valoarea contractului este de 3.9 milioane lei, iar pentru Sectia de Drumuri Nationale Focsani, valoarea este de 3.8 milioane lei. Pentru Sectia de Drumuri Nationale Galati, valoarea contractului este de 3.8 milioane lei. Pentru cea de la Iasi, valoarea contractului este de 3.7 milioane lei.

Termenul pentru depunerea ofertelor este 8 iulie

Pentru Sectia de la Piatra Neamt, Directia a stabilit o valoare de 3.7 milioane lei, in vreme ce pentru Sectia de la Suceava, valoarea este de 3 milioane lei. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 8 iulie, zi in care va avea loc si deschiderea acestora. Contractul se va derula pe o perioada de patru ani.

„Cantitatile minime si maxime estimate pe durata acordului-cadru, precum si pentru fiecare contract subsecvent, respectiv anul I, anul II, anul III si anul IV, sunt la Anexa 1 din caietul de sarcini pentru fiecare lot in parte. Termene pentru depunerea/raspunsul la solicitarile de clarificari/informatii suplimentare este de maxim 22 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de  clarficare/informatiilor suplimentare este in a 10-a zi inainte de la data limita de depunere a ofertelor”, se arata in nota de participate la acest contract.

Sursa: Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *