Polițist împușcat mortal de un șofer pe care a vrut să îl oprească în trafic

Incident teribil aproape de Timisoara, duminica dupa-amiaza. Un politist a fost impuscat mortal in localitatea Izvin, la 20 de km de Timisoara, in timp ce se afla in misiune.

Agentul se afla in cautarea unui urmarit international periculos. A urmat o ampla operatiune de prindere a fugarului. Zeci de mascati au scotocit o intreaga localitate pentru a-l captura.

Atacul s-a produs in jurul orei 15.00, la 20 de kilometri de Timisoara. Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din IPJ Timis se aflau in cautarea unui individ dat in urmarire internationala care se indreptase cu masina spre localitatea Izvin, scrie opiniatimisoarei.

Pe drum au cerut sprijin de la colegii din zona, de la Recas, ce au in aria de acoperire si localitatea Izvin. Acestia l-au depistat intr-o casa.

Pe cand oamenii legii au inconjurat locuinta, individul incoltit a sarit pe o fereastra si a tras cu pistolul asupra unuia dintre politisti, pe care l-a nimerit in piept si in gat. Acesta a cazut ca secerat la pamant si si-a dat ultima suflare in bratele medicilor care au incercat din rasputeri sa-l salveze resuscitandu-l zeci de minute in sir. Dar, in zadar.

Colegii politistului ucis au pornit in urmarirea fugarului, care disperat a patruns intr-o curte unde i-a amenintat pe proprietari cu arma incercand sa fure o masina. Aici a fost ajuns de un alt agent, a urmat un schimb de focuri, iar politistul l-a ranit pe atacator in umar. Agresorul insa a reusit sa scape fugind pe o strada laterala.

La scurt timp, au sosit intariri din Timisoara.

Zeci de luptatori de la trupele speciale de interventie si jandarmi, inarmati pana-n dinti, au impanzit localitatea Izvin incercand sa puna mana pe criminal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *