FC Botoşani şi-a găsit un nou antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu. Iftime s-a mişcat rapid: ”Este un tip excepţional”

Liviu Ciobotariu se desparte de FC Botoşani, iar duminică va fi în Liban, unde va semna cu federaţia din această ţară, urmând a fi noul selecţioner. Valeriu Iftime s-a decis repede în privinţa viitorului antrenor al FC Botoşani şi a făcut anunţul oficial după victoria de la Iaşi (0-2).

Noul antrenor principal va fi Marius Croitoru, actualul director tehnic al echipei.

”Eu îl aştept pe Liviu să-şi finalizeze negocierea cu cei din Liban. El merge duminică să negocieze contractul final. În condiţiile în care semnează, prima opţiune este Marius Croitoru. Este un tip excepţional, ştie fotbal, cam toţi jucătorii de până acum i-a adus el. Ştie foarte bine ce s-a întâmplat în clubul nostru. Eu zic că merită o şansă. Eu cred că Marius poate fi o soluţie. E şi varianta a doua. Dacă văd în cantonament că lucrurile nu funcţionează, caut un antrenor”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Patronul FC Botoşani a anunţat şi două reveniri. Ovidiu Chiribici va fi preparator fizic în sezonul următor, iar Alin Bordeanu va fi antrenor cu portarii.

În momentul de faţă, Valeriu Iftime caută un tehnician cu licenţa PRO, deoarece Marius Croitoru nu poate fi antrenor principal în acte. ”Vine Chiribici pe postul de preparator fizic şi Alin Bordeanu va fi antrenor cu portarii. O să mai caut un antrenor cu experienţă care să aibă licenţă. Marius abia obţine licenţa A. Am vorbit cu Liviu, el rămâne consilierul meu. Un fel de director tehnic de la distanţă. În măsura în care ceva nu funcţionează acolo, poate să se întoarcă”, a mai precizat Valeriu Iftime.

FC Botoşani a încheiat sezonul pe ”tradiţionalul” loc 8

FC Botoşani a învins în ultima etapă la Iaşi, scor 2-0, şi a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul 8. Formaţia botoşăneană a profitat de egalul făcut de Dinamo cu FC Voluntari (0-0) şi i-a depăşit pe “câini” în clasament.

Şase sezoane are FC Botoşani în prima ligă şi în patru dintre acestea a terminat pe aceiaşi poziţie. În sezoanele 2013/2014, 2014/2015, 2017/2018 şi 2018/2019, FC Botoşani s-a clasat pe locul opt.

Sursa: Pro Sport

One thought on “FC Botoşani şi-a găsit un nou antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu. Iftime s-a mişcat rapid: ”Este un tip excepţional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com