O mamă din Botoșani riscă să moară în spital din cauză că nu are bani pentru operație. Și-a pierdut mama, a fost părăsită de soț, apoi medicii i-au dat un diagnostic crunt

Strigăt disperat după ajutor al unei mame din Botoșani. Cristina Șterbeț are 33 de ani și trăiește un coșmar de doi ani de zile. După ce și-a pierdut mama din cauza unei mecruțătoare boli și după ce a fost părăsită de soț, femeia care a rămas singura cu un copil, Cristina Șterbeț a fost diagnosticată cu cancer, scrie stiriest.ro.

De doi ani încoace viaţa mă tot încearcă cât de rezistentă şi de puternică pot fi: mai întâi am pierdut-o pe mama, care a decedat de cancer în braţele mele, după care, la scurt timp, am fost părăsită de soţ, având în grija mea o fetiţă de 6 ani, iar mai recent am primit cea mai cruntă veste pe care o poate primi vreun om: sarcomă sinovială sau, cu alte cuvinte, cancer la ţesutul osos. După această ultimă veste mi-am dat seama că nu mai rezist, că puterile mele sunt limitate, că am ajuns la linia de finiş, acolo unde ridici mâinile în sus şi te predai, chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru. Totuşi, în această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare. Vă rog din suflet să nu fiţi indiferenţi şi să vă gândiţi că, donând din puţinul pe care îl aveţi, mă salvaţi nu doar pe mine, ci şi pe fetiţa mea de 6 anișori, care plânge în fiecare zi şi mă roagă să mă întorc sănătoasă acasă. Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături şi vă rog să mă susţineţi şi în continuare!”, spune Cristina.

“E tragic cate vieti curma anual această boala-CANCERUL

Deseori obisnuiesc sa vorbesc despre donatii si ajutor, cred ca acest lucru trebuie sa vină de la sine, daca ai dorinta si putinta. Dar uneori timpul zboara atat de repede. Si daca a venit un gand sa ajuti un om, cu orice mica donatie, un om, care lupta cu aceasta boala, fa-o azi. Maine poate nu va fi.

Cristina Sterbet are nevoie de sustinerea noastra.Se apropie cu pasi repezi ziua interventiei chirurgicale dar din pacate nu dispune de suma necesara”,spun reprezentantii Asociatiei Salveaza o Inima.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei! (Sterbet)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *