FOTO Tragedie! Un bărbat a murit strivit de un cap de tir

O tragedie a avut loc, vineri, la Marginea, în județul Suceava. Un bărbat de 34 de ani a murit după ce a fost strivit de un cap de tir. Aurel Grigorean lucra sub cabină, în curtea unei firme, iar la un moment dat aceasta a căzut peste el.

Aceasta este o tragedie trasă parcă la indigo cu o alta din Moara, care a avut loc joi. Un bărbat de 38 de ani a murit, joi după-amiază, după ce a fost lovit în cap de cala unui camion. Tragedia s-a petrecut în parcarea societății Rolex Suceava.

Un bărbat, angajat al unei firme din Iași, a mers cu autoturismul la firma din Suceava pentru a prelua autocamionul societăţii ce a fost adus cu o zi înainte pentru reparaţii.  În acest sens, l-a luat cu el pe Gabriel H., de 38 de ani, din municipiul Iași, care urma să se întoarcă în Iaşi cu autoturismul cu care au venit.

Cei doi împreună cu şeful atelierului s-au deplasat în parcarea de lângă service pentru a verifica sistemul hidraulic de acţionare al calei platformei camionului, la care au fost efectuate reparaţii. Când au desfăcut centura de siguranţă a calei,  aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap Gabriel, ce se afla în spatele platformei.  Bărbatul a rămas imobilizat sub cală, iar echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că a decedat.

Ancheta a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *