Copil de 6 ani înfometat și bătut de propriul tată. Motivul este incredibil

Cazul s-a petrecut la Brașov. Tatăl, de 31 de ani, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care au emis și ordonanță de reținere sub acuzațiile de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Copilul locuia împreună cu tatăl, mama și cu un frate vitreg. Pe 28.05 2019, când s-a întors de la școală, băiatul de 6 ani nu a reușit să ajungă până la toaletă și a urinat pe covorul camerei în care locuiește. Tatăl s-a întors de la serviciu, a observat, și l-a pedepsit pe cel mic. Inculpatul le-a declarat anchetatorilor că i-a aplicat fiului său o corecție și din cauză că ,,a crezut că furase o sticlă cu apă de la un coleg”.

Bărbatul l-a lovit pe copil cu un băț peste obraji și cu un lighean peste picioare, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare.

Potrivit acestora, bărbatul a continuat să-și umilească fiul. L-a pus la colț cu mâinile ridicate, timp de o oră și jumătate, și nu i-a mai dat de mâncare în ziua respectivă, ca să-și revizuiască pe viitor comportamentul.

Potrivit surselor citate, nu este prima dată când bărbatul este agresiv în relația cu fiul său. Copilul ar fi fost lovit în mai multe rânduri și anul trecut, după ce a fost înscris la școală. Acum, micuțul are nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale. Cel care i-a provocat rănile a ajuns în beciul Poliției Brașov, pentru 30 de zile, în urma unei decizii a unui judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov. Bărbatul poate contesta, însă, decizia la Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Sursa Brasovtv.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *