Deputatul Pro România, Mihaela Huncă: Sunt persoane care au venit la noi de la alte partide după alegeri, cum ar fi PSD, ALDE

Pro România Botoșani a obținut cel mai mare procent pe Moldova, la alegerile europarlamentare. Deputatul Mihaela Huncă, a declarat că 8,5% dintre botoșăneni au votat cu Pro România, iar procentul este unul mulțumitor, având în vedere că partidul are filială la Botoșani de șase luni.
Huncă a declarat că deja au început să vină la Pro România cereri din PSD și ALDE.
Chiar de luni au venit cereri. Sunt oameni care nu au făcut politică, dar care au vrut să ni se altăture, dar și persoane care vin de la alte partide, cum ar fi PSD, ALDE. Am obținut 8,5% în județ, cel mai mare procent din Moldova. Plecând de la zero, acest procent este unul bun, chiar foarte bun. Procentul este și mai bun în urban: la Botoșani am obținut aproape 11%, am obținut 10,3% în Dorohoi și 10% la Săveni, unde a fost o surpriză. E un prim test”, a afirmat Huncă.
Deputatul botoșănean a declarat că aproximativ 600.000 de români au votat cu Pro România, care, în urma acestotr alegeri, a devenit a patra putere politică la nivel național.
Pro România este în marea familie europeană. Nu am destule cuvinte pentru a le mulțumi cetățenilor județului nostru pentru exemplarul simț civic de care au dat dovadă.  Un procent de aproape 9 % pentru Pro România și  prezența istorică la vot în județul nostru pentru Parlamentul European, ne onorează, suntem a patra putere Politică din România,  însă în același timp ne și obligă să ducem la sfârșit obiectivele pe care le-am prezentat alegătorilor. Botoșănenii au  votat pentru Corina Crețu, pentru că este garant a acelui fapt că marile lucrări de infrastructură atât de necesare Botoșaniului se vor face cu bani europeni. Pro România are un grup parlamentar și nu am facut nicio intelegere si nicio alianta- nici cu PSD nici cu PNL, si nici nu vom face. Nu am negociat si nu negociem cu nimeni drepturile noastre legale”, a adăugat Mihaela Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *