Unique Residence Calea Națională – nivelul superior de siguranță seismică

1 - Unique Residence avantaje proiect web 2x1 (2)Nivel superior de SIGURANȚĂ SEISMICĂ – până la 8,5 grade pe scara Richter

De câțiva ani, majoritatea proiectanților au început să lucreze la clădirile cele mai rezistente la seism de după 2014, care fac față unor cutremure cu magnitudini de până la 8,5 grade pe scara Richter. Acesta este apanajul acestor specialiști în proiectare, și al legii care îi obligă pe toți proiectanții de rezistență să respecte aceleaşi standarde, dar, în primul rând al dezvoltatorilor imobiliari ce se angajează în realizarea unor proiecte mai costisitoare dar care dau naștere unor astfel de clădiri antiseismice.

UNIQUE Residence nu face nici un rabat și investește continuu când vine vorba despre realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică al noilor sale clădiri și pe care proiectanţii săi sunt obligaţi să le atingă – Conform Normelor de Proiectare la Acţiunea Seismică, respectiv Codul de proiectare armonizat la nivel european „Eurocod 8 – Proiectarea structurilor pentru rezistenţa la cutremur” cu anexele naţionale, şi  ultimul normativ de proiectare seismică P100-1/2013.

”Urmărim să asigurăm o calitate deosebită tuturor produselor marca UNIQUE Residence, dând naştere unor locuințe moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, eficiente, cu o durată de viaţă mai mare.

De asemenea, și clădirea din Calea Națională se realizează pe cel mai eficient sistem de fundare, integrând materiale moderne, pe o soluție structurală performantă,  cu elemente de rezistență de suprastructură și infrastructură optime, ceea ce ne permite să afirmăm că ridicăm ștacheta nivelului de siguranță seismică oferit, dând naștere uneia dintre cele mai sigure clădiri din municipiul Botoșani.

Blocul de locuințe va avea un regim de înălțime de S+P+7/8 cu un număr de 74 de apartamente dintre care 4 Penthouse-uri, va dispune de parcare subterană și supraterană, de adăpost ALA, iar la parter vor fi 2 spații comerciale. Vă așteptăm în Botoșani – Calea Națională nr. 48 pentru a vă bucura de confortul dorit!”

Atunci când ezită în fața unui proiect cu o structură de rezistență impecabilă, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *