Caz șocant în Botoșani! Femeie bătută cu biciul de propriul soț. Totul a pornit de la o glumă

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de soţ. S-a întâmplat în localitatea Cătămărăști, în urmă cu câteva zile, când femeia și-a permis să facă o glumă neinspirată în fața soțului, pentru care a încasat o bătaie zdravănă.

Cei doi soți se aflau la stână, acolo unde locuiesc pe perioada verii, iar la un moment dat, bărbatul i-a spus nevestii să mulgă oile. Femeia, de 45 de ani, i-a răspus în glumă ”și dacă nu vreau!”, replică care l-a înfuriat la culme pe individ. A început să își lovească consoarta cu pumnii și picioarele, după care a pus mâna pe un bici și a început să dea în ea.

După ce a scăpat din mâna agresorului, femeia a plecat, cu dureri cumplite, la mama sa. Văzând că durerile nu-i trec, după cinci zile a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale.

Femeia a fost internată cu mai multe traumatisme. Cadrele medicale spun că aceasta a mai ajuns la spital, în urma bătăilor primite de soț, pe care de fiecare dată l-a iertat.

De această dată, femeia a depus plângere la Poliție împotriva soțului bătăuș.

A fost deschis dosar de violență în familie. Agresiunea a fost pe 20 mai, iar femeia a depus reclamație după cinci zile”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *