Om de afaceri din Botoșani lăsat fără mașină. Doi adolescenți i-au intrat în curte și au plecat cu autoturismul

accident noaptea, stiri, politia rutiera, botosaniUn om de afaceri din Botoșani a rămas, în noaptea de miercuri spre joi, fără mașină, după ce doi adolescenți i-au intrat în curte și au plecat cu autoturismul. Este vorba de doi adolescenți, ambii de 16 ani, care au pătruns în curtea locuinței omului de afaceri și fostului consilier local Mircea Aionesei, cel care deține firma Epsilo- Omicron- Pulsar Grup SRL Botoșani.

Cei doi puști au luat Volkswagen-ul și au plecat cu ea până la Suceava, pe care au condus-o pe rând. După plimbarea până la Suceava, aceștia s-au întors pe strada Poșta Veche, însă în acel moment au dat nas în nas cu polițiștii, care, între timp, au fost anunțați de proprietar de dispariția autoturismului.

Când au văzut Poliția, atât cel aflat la volan, cât și celălalt au încercat să fugă, însă au fost prinși de oamenii legii.

„Șoferul” care nu putea avea permis la vârsta de 16 ani a fost reținut. La momentul furtului el se afla sub inluența alcoolului, polițiștii stabilind că acesta are o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este anchetat penal pentru violare de domiciliu, furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cel care l-a însoțit este anchetat și el penal pentru violare de domiciliu,  furt în scop de folosință și conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *