Primarul Flutur, surprins de gestul consilierului PNL: Consider că nu este nicio șansă ca domnul Mihai Ștefan să mai rămână consilier local 

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că în ședința de Consiliu Local de joi exista un proiect de hotărâre cu demisia lui Mihai Ștefan din CL, însă a fost scos de pe ordinea de zi, după ce acesta a venit cu o solicitare, cu două ore înainte de ședință, prin care a anunțat că revine asupra demisiei.

Primarul a rămas surprins de gestul acestuia, la fel ca și consilierii liberali, și spune că social-democrații din CL știau de acest lucru de miercuri.

”Domnul Mihai Ștefan și-a dat demisia din Consiliul local, dar începând cu 3 iunie. În același timp și-a dat demisia și din PNL. PNL a luat act de demisia domnului Mihai Ștefan, iar Consiliul Local ar fi trebui să ia act de demisia din CL a domnului Mihai Ștefan în ședința de astăzi, dar datorită faptului că era cu data de 3 iunie ar fi trebuit să facem o ședință extraordinară. Domnul Ștefamn a revit cu o solicitare în care spune că nu-și mai dă demisia din CL. Conform legii, dându-și demisia din PNL, nu mai poate fi membru al Consiliului Local și asta este o chestie care, conform legii și hotărârii Curții Constituționale, constată prefectul acest lucru. Nici măcar nu trebuie să mai treacă prin Consiliul Local. Astăzi la ora 10.30, dânsul a depus act prin care revine asupra demisiei. Ceea ce este surprinzător pentru noi este faptul că noi am aflat la 10.45, dar colegii consilieri PSD știau asta de ieri”, a precizat Flutur.

Primarul municipiului susține că , din moment ce și-a dat demisia din PNKL, Ștefan nu mai are nicio șansă să vină în CL.

Consider că nu este nicio șansă ca domnul Mihai Ștefan să mai rămână consilier local”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *