Directorii de la Nova Apaserv au cerut majorarea indemnizațiilor. Ce au decis consilierii județeni!

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaReprezentanții societății Nova Apaserv Botoșani au propus majorarea indemnizațiilor directorilor și membrilor Consiliului de Administrație pentru acest an. Aceștia au cerut aprobarea cu 20% a intemnizațiilor de conducere, însă consilierii județeni nu au fost de acord.

Consilierul județean Gheorghe Sorescu a declarat că situația financiară a societății nu este atât de bună, astfel încât să permită și astfel de majorări și a cerut ca indemnizațiile să rămână la același nivel.

În bugetul de venituri pe 2019, la operatorul de apă indemnizațiile Consiliului de Administrație și managerilor de acolo să rămână la nivelul actual. Se propune o creștere care poate fi justficată, dar rezultatele operatorului de apă cel puțin pe noi ne fac să credem că nu este momentul să fim de acord să prevedem o creșetre a salariilor managerilor și a Consiliului de Administrație”, a precizat Sorescu.

Directorul general are un salariu de 11.000 lei brut pe lună iar directorul executiv-6.500 lei brut pe lună, aceeași leafă având și ceilalți patru directori.

 

One thought on “Directorii de la Nova Apaserv au cerut majorarea indemnizațiilor. Ce au decis consilierii județeni!

  1. Directorașii aștia de la Societatea de apă au o nesimțire fără margini. In timp ce angajații de bază – muncitorii calificați – primesc salarii de mizerie, ei Își umflă buzunarele din ce în ce mai mult în condițiile în care unitatea este administrată cât se poate de prost.
    Măi director general, de ce nu vii dumneata în onor consiliu județean cu propunerea de micșorare a nr. de angajați de la TESA și a nr. directorilor pentru a disponibiliza fonduri pentru majorări salariale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *