Un fost comisar de la Garda Financiară din Botoșani, condamnat la închisoare cu executare

magistratura, inm, stiri, botosaniUn fost comisar de la Garda Financiară a fost condamnat, marți, la închisoare cu executare după încălcarea repetată a unor ordine de protecție.

Ioan Teodorescu a avut interdicția dictată de judecători de a se apropia de fosta sa soție și de copil, însă a încălcat în mod repetat decizia instanței.

El a primit, marți, trei luni de închisoare pentru încălcarea ordinului de protecție, însă, pentru că mai avea o condamnare din 2016, a fost condamnat la o pedeapsă de un an și cinci luni de închisoare cu executare.

 Constată că inculpatul a săvârşit fapta în condiţiile recidivei postcondamnatorii, conform art. 41 alin. 1 Cod penal rap. la art. 43 alin. 1 Cod penal, faţă de pedeapsa rezultantă de 1 (un) an şi 2 (două) luni închisoare stabilită prin sentinţa penală nr. 560 din 25.03.2016 pronunţată de Judecătoria Botoşani, definitivă la data de 25.11.2016 prin Decizia nr. 998 a Curţii de Apel Suceava. În temeiul art. 96 alin. 4 Cod penal, dispune revocarea beneficiului suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 1 (un) an şi 2 (două) luni închisoare stabilită prin sentinţa penală nr. 560 din 25.03.2016 pronunţată de Judecătoria Botoşani, definitivă la data de 25.11.2016 prin Decizia nr. 998 a Curţii de Apel Suceava şi executarea acesteia, se arată în decizia instanței.

Sentința Judecătoriei Botoșani nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *