VIDEO & FOTO Ași în mânuirea drujbei! Angajații Direcției Silvice s-au întrecut la un concurs de utilizare a drujbei

concurs directia silvica botosaniAngajații Direcţiei Silvice Botoşani au participat, miercuri, la o nouă ediție a concursului profesional destinat fasonatorilor mecanic. Cei mai buni 27 de fasonatori ai instituției s-au întrecut în mânuirea drujbei participând la cele cinci probe: tăiat arbori, curaţat trunchi, tăierea combinată, tăierea de precizie şi demontarea şi montarea lanţului.

Întrecerea presupune multă îndemânare, stăpânire de sine, forță și rapiditate, iar din acest motiv cei care o câștigă sunt considerați cu adevărat cei mai buni drujbași.

concurs directia silvica botosaniEste din punct de vedere a sănătății și securității în muncă una dintrec ele mai periculoase activități și dea aceea încercăm să ne perfecționăm an de an, fapt pentru care înăsprim regulile acestui concurs. Acești oameni în fiecare zi fac același lucru, iar la concurs ne arată deprinderile în plus pe care le au față de ediția precedentă”, a declarat directorul Direcției Silvice, Marius Havriș.

Concursul a avut loc în acest an la Cantonul silvic Albia din Ocolul Silvic Botoșani. Pe primul loc s-a situat Dan Ocu de la Ocolul Silvic Botoșani, iar pe următoarele două locuri Gheorghe Turcu de la Ocolul Silvic Mihai Eminescu și Alin Niță de la Ocolul Silvic Darabani. Câştigătorul va participa la faza naţională a concursului, unde vor participa câștigătorii din toate direcţiile din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *