Mențiuni obținute de doi elevi din Botoșani la Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”

În perioada 23– 26 mai 2019, la Vaslui, s-a desfășurat Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, la care au participat 134 de elevi din 35 de județe și din municipiul București.

Acest concurs se adresează elevilor de liceu proveniți de la filiera tehnologică. Probele de concurs, cu o durată de 3 ore fiecare, cuprind atât subiecte teoretice, cât și practice și s-au desfășurat la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui.

La Concursul Național de Chimie ”Petru Poni”, județul Botoșani a fost reprezentat de 5 elevi, care au obținut următoarele rezultate: Hîrtie Eliza Elena, de la Liceul Tehnologic Bucecea, pregătit de prof. Hudișteanu Marinela, a obținut Mențiune Specială la clasa a XI-a și Iordache Dragoș de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, pregătit de prof. Chiriac Cristina Liliana, a obținut Mențiune Specială la clasa a XI-a;

La concurs au mai participat elevii Orzoi Daniel Cristian de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani, Răileanu Gabriela Lăcrămioara de la Liceul Tehnologic Bucecea și Vasile Cristiana – Denisa de la Liceul „ Dimitrie Cantemir” Darabani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *