O firmă din Botoșani se bate pe un contract de 100.000 de euro la Finanțe

O firmă din Botoșani se bate pe un contract de 100.000 de euro la Finanțe. Este vorba despre Tridex Service SRL, care participă la licitația Direcției Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi pentru achizitionarea unor servicii de intretinere si reparatii autovehicule aflate in parcul auto.

Prevederea bugetara a licitatiei este de 550.000 lei, fara TVA, aproape 100.000 de euro. La procedura s-au inscris Autobrasovia Serv SRL, Tridex Service SRL si Basarom Prodcom SRL.

Comisia de evaluare va selecta oferta cu pretul cel mai scazut. Este vizat parcul auto din toate Administratiile din cadrul regiunii. Astfel, sunt enumerate autovehicule din Iasi – 27 bucati, Bacau – 9 bucati, Botosani – 19 bucati, Neamt – 9 bucati, Suceava – 14 bucati, Vaslui – 14 bucati.

„Obiectul contractului îl reprezinta serviciile de întretinere, revizii si reparatii pentru autovehiculele aflate în parcul auto al DGRFP Iasisi structurile subordonate. Gama de servicii include operatiuni de diagnoza/constatare, revizii, întretinere si reparatii privind partea mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, tractari auto, inspectii tehnice periodice, cu asigurarea pieselor, subansamblelor si materialelor necesare pentru repunerea în functiune a autovehiculelor respective”, se arata in caietul de sarcini, potrivit Buna Ziua Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *