Șoferi de microbuze amendați de polițiștii botoșăneni, după o acțiune comună cu ISCTR

Marți, poliţiştii rutieri, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier au organizat o acţiune pe raza comunei Mihai Eminescu, prin care s-a verificat respectarea normelor legale de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane.

Poliţiştii au controlat 8 microbuze pentru transportul persoanelor, în două situaţii fiind identificate nereguli privind legalitatea acestuia.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă totală în cuantum de 6.000 de lei.

Pentru alte abateri de la normele rutiere prevăzute în OUG 195/2002, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.600 de lei şi au reţinut un permis de conducere.

Astfel de acţiuni vor avea loc şi în perioada următoare.

 

 

One thought on “Șoferi de microbuze amendați de polițiștii botoșăneni, după o acțiune comună cu ISCTR

  1. Au fost amendati cei fara sprijin , MIKI umbla prin oras cu niste jafuri de tie frica si nu pateste nimic! rusine sa mva fie primarie , mergem cu cazanele aste ce se desfacv pe drum si nu va pasa de cetateni, voi mergeti cu masinile statului , ia urca dom premar in autobuz si vezi cum e??
    De ce nu te iesi din birou si urca imbracat sport cu un fes in cap si sa vezi cum sunt troncane si bat masinile sau unul din primarie care nu primeste spagi de la miki sa vezi realul??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *