Dramă! Soțul unei profesoare s-a spânzurat într-o pădure

Drama intr-o familie buna din Iasi. Un tanar in varsta de 33 de ani a fost gasit spanzurat, in zona Ticau. Ieri, in jurul pranzului, un barbat a sunat la 112 si a cerut ajutor spunand ca langa locuinta sa se afla un barbat spanzurat.

Politistii ieseni au ajuns la fata locului si au inceput o ancheta. „Eu taiam niste crengi si am vazut… Am crezut ca e o papusa, m-am apropiat si am vazut ca e spanzurat. Am sunat la Politie si asta a fost”, a spus barbatul care a facut descoperirea macabra.

Din cate se pare, barbatul care a fost gasit spanzurat se numeste Dinu Pelin. Acesta a fost dat disparut duminica, de catre sotia sa, o tanara profesoara de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Vineri seara, cei doi soti ar fi avut o discutie contradictorie, iar barbatul ar fi plecat de acasa, din zona Copou. Pentru ca a mai plecat odata de acasa, sotia acestuia nu a anuntat autoritatile, sperand ca acesta se va intoarce.

Aceasta a mers duminica la Politie si a semnalat disparitia sotului sau. Ea le-ar fi povestit oamenilor legii ca vineri, Dinu si-ar fi lasat pe masa portofeul si telefonul si ar fi plecat.

Sambata, in jurul orei 14:30, tanarul a fost vazut de o femeie care locuieste in zona. Cel mai probabill, aceea a fost si ziua in care si-a pus capat zilelor. Pe trupul barbatului nu au fost gasite semne de violenta, in afara de urmele specifice de spanzurare.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Din cate se pare, acesta nu a lasat niciun bilet de adio, nemotivandu-si gestul. In urma analizelor specifice, se va stabili daca tanarul se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *