Mihaela Huncă, deputat Pro România: De la Botoșani se dă semnalul schimbării în bine a României

mihaela hunca - deputat Pro Romania de BotosaniLiderul din Botoșani al Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, a transmis, marți dimineață, un mesaj de mulțumire alegătorilor din județ, care au votat formațiunea politică condusă de Victor Ponta.

Ea a subliniat că scorul înregistrat la europarlamentarele de duminică arată că „de la Botoșani se dă semnalul schimbării în bine a României”. Pro România a obținut la scrutinul pentru Parlamentul European aproape 9% din voturile alegătorilor.

Iată mesajul:
Dragi botoșăneni, 
Mă bucur că, așa cum am discutat sincer unii cu alții în campania electorală, am înțeles să votăm pentru proiectele europene ale comunităților noastre, pentru viitorul  Pro european al României, pentru Vest, dar și  pentru Est , pentru frații noștri de dincolo de Prut! Un procent de aproape 9 la sută pentru Pro România și  prezența istorică la vot în județul nostru pentru Parlamentul European, ne onorează, însă în același timp ne și obligă. Ați votat pentru Corina Crețu care este un garant că marile lucrări de infrastructură atât de necesare Botoșaniului se vor face cu bani europeni!  Guvernul, partidul de guvernămînt sunt de acum obligați să țină cont de votul dumneavoastră. Acesta este doar începutul! Așa cum ați venit la Pro România în număr mare de la începutul campaniei electorale pentru a schimba România în bine, noi nu ne oprim!  Mesajul dumneavoastră de la vot  este clar:  suntem cu toții buni români, iar noi ne obligăm să fim pentru dumneavostră și buni europeni! Le mulțumesc tuturor competitorilor politici pentru campania civilizată care s-a desfășurat în Botoșani! În același timp vă mulțumesc vouă, celor care ați avut încredere în noi și vă spun că, de acum înainte, așa cum am vorbit împreună în campania electorală, s-a terminat cu demagogia, cu minciunile și promisiunile clasei politice de guvernământ pe care, cu puterea votului, ați sancționat-o! Împreună vom schimba România! 
Cu deosebit respect, 
Mihaela Huncă, deputat Pro România Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *