Mihai Tincu, după ce deputatul Răzvan Rotaru i-a cerut demisia de la șefia organizației muncipale: Nu intru în dialog cu Răzvan Rotaru. PSD Botoșani a câștigat în municipiu și în județ

Președintele organizației municipale PSD Botoșani, Mihai Tincu, spune că rezultatele obținute de PSD atât în județ, cât și în municipiu au fost bune și că nu dorește să comenteze afirmațiile lui Răzvan Rotaru, care i-a cerut demisia pentru neimplicare în campania electorală.

Acesta a declarat că urmează ca toate problemele de la alegeri, dar și rezultatele bune obținute de la nivel de județ să fie discutate în Biroul Permanent Județean.

Nu intru în dialog cu Răzvan Rotaru și nu mă cobor la modul lui de a privi lucrurile din punct de vedere organizatoric și de marketing politic. PSD Botoșani a câștigat în municipiu și în județ, iar atâta timp cât s-a întamplat fenomenul acesta la noi, la care nu se gândea nimeni, cu județe mari care au pierdut, eu cred că la Botoșani lucrurile au fost managerial gândite bine. La municipiu l-am bătut pe Flutur. Am câștigat pe județ. Toate aceste lucruri vor fi discutate într-un cadru organizat  în Biroul Permanet Județean. Vom discuta rezultatele bune obținute de PSD Botoșani față de ceea ce s-a întâmplat în țară”, a precizat Mihai Tincu.

One thought on “Mihai Tincu, după ce deputatul Răzvan Rotaru i-a cerut demisia de la șefia organizației muncipale: Nu intru în dialog cu Răzvan Rotaru. PSD Botoșani a câștigat în municipiu și în județ

  1. Loazelor, nu va mai certati…sunyeti la fel de vinovati, cu totii! Slugi ale infractorilor, indivizi fara coloana vertebrala, dispareti inapoi in lada de gunoi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *