Mașina unui botoșănean făcută zob în timp ce se afla parcată pe un drum din Suceava

Mașina unui botoșănean a fost făcută zob, duminică, în timp ce se afla parcată pe un drum din Suceava. Un bărbat a intrat într-o depășire neregulamentară, a lovit un alt autoturism, apoi s-a oprit în mașina de Botoșani.

Ilie P., de 23 de ani, din  Ciumîrna, comuna Vatra Moldoviței, conducea autoturismul Audi, pe DN 17A, localitatea Ciumîrna.

În timp  ce se deplasa spre comuna Vatra Moldoviței, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire intrând în coliziune stânga față cu autoturismul Opel, condus regulamentar din sens opus de către Constantin Cătălin O.,  de 26 ani din Todirești, pe care l-a proiectat pe cupola acestuia.

Ulterior autovehiculul condus de Ilie P. a fost proiectat cu partea dreapta față într-un autoturism cu numere de Botoșani, care se afla parcat regulamentar pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto și a unei pasagere de 26 de ani din  Todirești. Ilie P. avea o alcoolemie de  0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz pentru „vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com