Șocant! Cetățean italian, ucis în bătaie de un tânăr din județul Botoșani. De la ce a pornit totul!

Caz șocant în județul Botoșani. Un cetățean italian a fost ucis în bătaie de un tânăr de 21 de ani, din județ. Totul s-a întâmplat în localitatea Călugăreni, iar agresiunea ar fi izbucnit pe fondul unui conflict spontan între agresor şi victimă.

Tânărul de 21 de ani ar fi muncit cu ziua la cetățeanul italian de 76 de ani, de loc din Brescia, și nu își primise plata. Cei doi s-au intersectat pe drum, iar tânărul i-a reproșat italianului că nu l-a plătit. Acesta din urmă i-a spus că înțelegerea era pe mai multe zile și i-a spus tânărului că îi va plăti toată suma la finalizarea lucrării. Enervat peste culme, botoșăneanul a început să-l lovească cu pumnii și picioarele peste cap și față.

După ce l-a văzut prăbușit în șanț și plin de sâng, agresorul s-a făcut nevăzut. Italianul a fost găsit de un consătean în stare de inconştienţă, care a sunat la 112 , dar și la concubina bărbatului.

La fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță, însă, cetățeanul italian a refuzat să meargă la spital. Pentru că sângerarea la cap era masivă, cadrele medicale de la Ambulanță au solicitat și sprijinul Poliției.

În cele din urmă, victima a fost transportată la spital cu traumatism cranian acut deschis. La scurt timp de la internare, cetățeanul italian a murit în spital.

Agresorul a fost prins de polițiști în cursul nopții și reținut pentru 24 de ore, fiind deschis şi un dosar penal sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *