Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: Rezultatul de la exit-poll nu este îmbucurător, dar sunt sceptică că este o realitate. Eu cred că procentul nostru este mult mai mare

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, susține că rezultatele de la exit-poll nu sunt îmbucurătoare și crede că procentul obținut de PSD la alegerile europarlamentare este mult mai mare. Ea susține că sondajul respectiv a fost efectuat, din semnalele pe care le are, în zone în care votează de regulă PNL.

Eu zic că rezultatele la nivel de județ depășesc 30% pentru PSD, pentru că am făcut o campanie extrem de pozitivă în această perioadă, în fiecare localitate a județului , indifrent că a fost comună, oraș sau municipiu. Am avut un feedback pozitiv din partea alegătorilor din județul Botoșani și toate aceste motive mă dermină să cred că vom avea un scor bun la nivelul județului Botoșani. Vom vedea pe măsură ce evoluează și numărătoarea la nivel cemtral dacă exist-poll-ul este corect sau procentele nostre sunt mai mari. Rezultatul de la exit-poll nu este îmbucurător din ce am văzut acum, dar sunt sceptică că este o realitate. Eu cred că procentul nostru este mult mai mare, în condițiile în care avem semnale că acest exit-poll a fost realizat cu precădere în zone în care votează de regulă dreapta”, a precizat Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani susține că după alegeri se va face o evaluare pe fiecare localitate în parte pentru a vedea de ce în anumite localități prezența a fost mai scăzută la vot.

Am și o explicație, dar vreau să o verific și în momentul în care se verifică cu cei de la bazele de date și dacă într-adevăr așa este, eu cred că se impune chiar o inițiativă legislativă în acest sens”, a adăugat Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *