FOTO Primarul Cătălin Flutur, la vot alături soție, fiu și nepoțica de numai o lună: Am venit cu mic cu mare la acest vot și doresc ca toți botoșănenii să vină în familii întregi și să voteze, pentru că este un vot foarte important pentru România

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a votat  la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”, alături de soție, fiul său și nepoțica Victoria, de numai o lună. Acesta a declarat, la ieșirea de la urne, că votul de duminică este unul foarte important și a îndemnat pe botoșăneni să iasă la vot în familie, așa cum a făcut și el.

Pentru România este un vot extraordinar pentru că Europa ne-a ajutat atât de mult și trebuie să rămânem în Europa, iar noi trebuie să fim țara din primele rânduri din Europa, cum la fel de important este și votul pentru referendum. Mi-am exercitat dreptul de vot atât pentru europarlamentare, cât și pentru referendum, pe toate trei le-am pus în urnă. Am venit cu mic cu mare la acest vot și doresc ca toți botoșănenii să vină în familii întregi și să voteze, pentru că este un vot foarte important pentru România”, a spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *