Mihaela Huncă deputat de Botoșani, membră Pro Romania: Pro România vă așteaptă, Europa ne așteaptă. Votați Pro România!

mihaela hunca - deputat Pro Romania de Botosani“Dragi botoșăneni, mai sunt două zile până la deschiderea secțiilor de votare! Dacă v-ați săturat de minciuni, dacă sunteți nemulțumiți de ceea ce se întâmplă acum în România, vorbiți cu toți prietenii voștri și îndemnați-i să iasă la vot. Acum este momentul nostru! Acum putem fi Pro România! Uniunea Europeană este despre fiecare dintre noi!.
Echipa Pro România Botoşani a făcut o campanie civilizată, din uşă în uşă sau din poartă în poartă, am stat de vorbă direct cu cetăţenii despre problemele lor și modul în care Pro România ar putea să le rezolve. De aceea, familia ProRomânia Botoșani are acum mult mai mulţi membri decât la inceputul campaniei: oamenii s-au săturat de minciuni, de promisiuni și au înteles că vom reuși să schimbăm România în bine, numai împreună, cu o nouă viziune, cu un nou mod de a face politică pentru cetățeni în primul rand.  Împreună am trecut peste amenințări, intimidări, din partea celor care au realizat că suntem o forță care nu le va mai permite să dispună după bunul lor plac de banii noștri!  Uniunea Europeană este despre fiecare dintre noi. Uneori mai mult decât ne imaginăm.  De data aceasta  votăm  pentru o Pro Europă mai bună, în care vocea și votul nostru contează! Alegerile europene sunt importante nu doar pentru viitorul Europei, dar și pentru viitorul nostru!
Am fost plăcut impresionată de implicarea tinerilor în familia Pro România Botoșani. Ei sunt  sunt cei mai activi participanți ai societății civile și cei mai informați, pentru că au acces la o mulțime de surse media. De aceea, nu s-au  lăsat influențați și au venit alături de noi.
 Dragii mei, acolo unde ne-am întâlnit, în activitatea noastră de zi cu zi, pe stradă, în piețe, în adunări publice, sportive și culturale,  împreună am stabilit că ne trebuie altfel de politicieni, că ne trebuie o susținere responsabilă în Parlamentul României pentru a avea o viață mai bună.
Vă aștept duminică la vot!
 PRO ROMÂNIA vă așteaptă, Europa ne așteaptă!”
Deputat Pro România
Mihaela HUNCĂ
Sursa: comunicat Pro România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *