„Producătorul de sucuri” de la Cornișa, identificat de autorități. Cum a fost sancționat comerciantul care și-a bătut joc de clienții din Botoșani

cum se face sucul in parcul de agrement cornisa - BotosaniComerciantul care prepara suc în condiții improprii la inaugurarea Parcului de agrement Cornișa a fost identificat de autorități. Este vorba de un agent economic din judeul Neamț, care a închiriat un spațiu pentru a vinde băuturi răcoritoare cu prilejul celor trei zile de spectacole de la Cornișa.

Imediat după apariția în presă a imaginilor care aratau cum o femeie prepara sucul în bidoane de plastic umplute cu apă de la rețeaua publică, inspectorii de protecția consumatorilor s-au sesizat și au făcut verificări.

Ei au obținut informații cu privire la comerciantul care a închiriat spațiul de la Cornișa, după care, interogând baza de date a Oficiului Național al Registrului Comerțului, au obținut date suplimentare legate de acesta.

Comisariatul Județean Botoșani a transmis o adresă către colegii din Neamț, care au dispus o sancțiune contravențională de 5.000 de lei pe numele agentului economic respectiv.

VIDEO Imagini scandaloase! Cum se prepară sucul vândut la inaugurarea Parcului de agrement Cornișa din Botoșani!

One thought on “„Producătorul de sucuri” de la Cornișa, identificat de autorități. Cum a fost sancționat comerciantul care și-a bătut joc de clienții din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *