Bărbatul care a distrus mai multe mașini în zona Pieței Centrale, internat la Psihiatrie. Individul a lovit și un căruț în care se afla un copil

Bărbatul care a distrus miercuri mai multe mașini din Piața centrală s-a ales cu dosar penal și a fost internat la Psihiatrie. Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Naţională se află o persoană care se manifestă agresiv.

Echipajul de poliţie dirijat la faţa locului a identificat un bărbat de 35 de ani din comuna Suliţa, acesta fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Din cercetări a rezultat că persoana în cauză, pe fondul consumului de alcool şi al unor probleme personale, bărbatul a distrus oglinzile laterale a trei autoturisme parcate în zona respectivă, ulterior deplasându-se în piaţa centrală, unde a continuat să se manifeste violent, tulburând ordinea şi liniştea publică.

De asemenea, a lovit un căruţ pentru copii, în care se afla un minor însoţit de mama sa.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de acesta fiind luată măsura internării la Secţia de Psihiatrie, potrivit reprezentanților IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *