Directorul Urban Serv, despre salubrizarea Zonei de agrement Cornișa: Nu există nicio cerere din partea Primăriei sau DSPSA pentru a se face curățenie și salubrizare la Cornișa

Directorul societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, respinge acuzațiile aduse de reprezentanții Direcției Servicii Publice Sport și Agrement precum că societatea a refuzat să salubrizeze Zona de agrement Cornișa. Acesta a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că nu a primit nicio solicitare din partea DSPSA privind salubrizarea parcului.

El spune că societatea va salubriza zona în momentul în care i se va cere legal acest lucru.

Nu există nicio cerere din partea Primăriei sau DSPSA pentru a se face curățenie și salubrizare la Cornișa. Pe 21 februarie, noi, Urba Serv, am trimis o hârtie către Primăria Botoșani, Direcția Edilitare, în care ne-am arătat disponibilitatea de a face salubrizare, de a face curățenie la Parcul de grement Cornișa, neprimind niciun răspuns în acest sens”, a spus Buhăianu.

Directorul Urban Serv susține că Parcul Cornișa nu este un obiectiv pentru care primăria poate da comandă, întrucât nu se află în careul de salubrizare a societății, însă, printr-o hotărâre de Consiliu Local se poate introduce în acest careu și parcul. Buhăianu susține că o altă soluție este aceea ca DSPSA, care administrează parcul, să încheie contract direct cu Urban Serv pentru Cornișa.

”Noi nu putem să acționăm decât la comandă, dar nu am fost solicitați. Am fi făcut-o cu cea mai mare plăcere. Suntem deschiși pentru a avea un oraș curat”, a mai spus Buhăianu.

Directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, a declarat în urmă cu o zi că a fost nevoit să apeleze la serviciile deținuților de la Penitenciarul Botoșani pentru a face curățenie în parcul Cornișa, întrucât Urban Serv a refuzat să facă acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *