Scandalos! Doi părinți, care au lăsat un moșneag de 72 de ani să profite de fetița lor de 10 ani, răsplătiți de instanță cu 22.000 de euro

O copilă de 10 ani a fost abuzată sexual de un vecin, abuzurile fiind cunoscute atât de mamă, cât şi de tată, care nu au făcut nimic pentru a le împiedica. Judecătorii au decis ca minora să primească daune de 22.000 de euro pentru suferinţele sale. Însă banii vor ajunge la părinţi, care nu au fost decăzuţi din drepturi. Tatăl e alcoolic, iar mama nu are „autoritate suficientă în familie“, spun judecătorii, potrivit Ziarul de Iasi.

Povestea de groază al cărei regizor a fost Ştefan Bosânceanu, un bărbat de 72 de ani, din Iaşi, a avut loc într-un sat din judeţ al cărui nume nu îl vom devoala pentru a proteja identitatea victimei.

Bosânceanu a fost judecat în procedură secretă de Judecătoria Iaşi, la finele procesului fiind condamnat la opt ani de închisoare şi obligat să plătească fetiţei pe care a abuzat-o sexual – în fapt părinţilor ei – suma de 22.000 de euro.

Procesul s-a reluat zilele trecute la Curtea de Apel Iaşi, care urmează să pronunţe o sentinţă definitivă în acest caz.

Citește mai mult aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *