Veşti bune pentru pensionari. Botoșăneanul Marius Budăi: Punctul de pensie se dublează faţă de 2016

pensionari, stiri, botosaniMarius Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, a ajuns, astăzi, în județul Sibiu, unde a avut întâlniri cu pensionarii din județ dar și cu asociațiile cadrelor militare în rezervă și retragere.Marius Budăi a demonstrat că sunt bani la buget pentru plata tuturor pensiilor și salariilor. Astfel, ministrul Muncii și Justiției Sociale a răspuns dezinformărilor lansate de Iohannis și Turcan.

Mai mult decât atât, anul acesta fondul de pensii are un excedent. Astfel, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie se va majora de la 1100 de lei la 1265 de lei, iar anul viitor, la 1775 de lei, bifând astfel un nou punct din programul de guvernare: dublarea valorii punctului de pensie față de 2016.

De asemenea, de la începutul lunii aprilie, alocațiile pentru copii au fost majorate semnificativ. Ministrul Muncii a anunțat că studenții vor beneficia și în viitor de gratuitate la transportul feroviar, în ciuda minciunilor lui Orban, tinerii reprezentând în continuare o prioritate pentru PSD.

Sursa: Romaniatv.net

One thought on “Veşti bune pentru pensionari. Botoșăneanul Marius Budăi: Punctul de pensie se dublează faţă de 2016

  1. Numai vesti bune pentru cei care consuma: pensionari, asistati social si angajatii la stat…clientela pzd-ista…Pe cand o veste buna pentru cei care produc banii pe care-i consuma ailalti??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com