FOTO Nuntă de vis pentru o tânără din Botoșani. A devenit celebră după ce a câștigat 100.000 de euro la TV

O tânără de 30 de ani, din Botoșani, care a devenit celebră după ce a participat la concursul Exatlon, pe care l-a și câștigat, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Alexandru.

Frumoasa Beatrice Olaru, câștigătore a 100.000 de euro, a avut nunta sâmbătă. Petrecerea s-a ținut la Cernica, lângă București.

Vara trecută, Beatrice şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă. Acolo a fost cerută de soție cu  un inel de logodnă din aur alb cu diamant.

Vizibil emoționată, Beatrice a fost în centrul atenției cu rochia sa diafană, care i-a pus talia în valoare.

E atat de greu sa-mi concentrez toata emotia, toata fericirea si toate trairile in cuvinte. A fost mai mult decat puteam noi visa. In primul rand vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu ca ne-a daruit o zi atat de frumoasa, cu atat de mult soare dupa 2 saptamani in care a plouat continuu.  Apoi vreau sa-i multumesc sotului meu pentru ca ma face atat de fericita, paritilor nostri pentru ca ne-au facut oameni mari si ca au si acum atata grija de noi.?❤️ Le multumim din suflet nasilor nostri alaturi de care acum formam o familie. Va multumesc din toata inima tuturor celor ce ati fost prezenti alaturi de noi si ca ati facut din ziua nuntii noastre o zi ireal de frumoasa”, a spus tânăra mireasă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *