FOTO Medic din Botoșani implicat într-un accident rutier. Doctorul acuză starea de oboseală generată de locul de muncă

Un medic de la Spitalul Județean Botoșani a fost implicat într-un accident rutier, luni. Este vorba despre Elena Cardaș, doctorul de medicină internă din cadrul unității de la Săveni.

Accidentul a avut loc pe Calea Națională, mașina medicului Cardaș fiind lovită de un alt autoturism, condus de un șofer începător.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar ambele mașini au fost avariate.

Medicul susține că este pentru prima dată când este implicat într-un accident de când are permis de conducere și consideră că ar fi putut evita accidentul dacă nu ar fi fost oboseala generată de locul de muncă.

„De ceva timp ma gândesc serios la demisie. Demisie de tot.Pentru ca sunt obosită, trasă in toate părțile, singură si fără nici o soluție decât aceea de a munci pentru 2 sau chiar 3 doctori îngrijind pacienți cu stetoscopul si mâna goală timp în care cei cu putere de decizie spun că nu au soluții. Iar lupta cu cancerul nu se termină niciodată. Munca forțată este interzisă de Codul Muncii. Doar militarii și deținuții o mai fac. Azi am făcut un accident. Oboseala nu este motiv sa iti iei concediu. Nici nu ai cum. Cine sa te înlocuiască cat lipsesti? Putea fi mortal. Dar cui ii pasa? Tragem de fir până se rupe”, arată medicul într-o postare pe o rețea de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *