O botoșăneancă, invitată să reprezinte România la un festival de muzică din Letonia

O botoșăneancă de 17 ani, elevă a Liceului de Artă Ștefan Luchian, va reprezenta România la un festival în Letonia anul acesta. Participarea ei la festivalul Riga Symphony se face ca urmare a concurării ei la unul dintre cele mai puternice festivaluri internaționale de muzică ușoară din România, respectiv Festivalul George Grigoriu, desfășurat, anul acesta, în perioada 17-19 mai, la Brăila.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 15-a ediție, este unul dintre cele mai prestigioase concursuri muzicale, concurenții benefiiciind de orchestra Radio condusă de Ionel și Andrei Tudor.  La festival, anul acesta, au participat tineri din România, Rep Moldova, Belgia, Kazakstan, Italia, Macedonia etc.

Karina Todireanu din Botoșani a participat pentru prima dată la acest festival și a primit un premiu special constând într-o invitație la Riga Symphony Festival din Letonia. Karina a cântat în concurs o piesă din repertoriul Aurei Urziceanu, dar și una composă de George Grigoriu, aceasta fiind una dintre condițiile participării la festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *