FOTO Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prezent, sâmbătă, la Botoșani

Calin Popescu Tariceanu la BotosaniPreședintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent, sâmbătă după-amiază, în municipiul Botoșani. Al doilea om din stat s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții ALDE la Cinema Unirea și a renunțat la deplasarea programată inițial în Parcul de agrement Cornișa, din cauza vremii nefavorabile.

La Cinema Unirea. Tăriceanu le-a vorbit celor prezenți despre importanța alegerilor pentru Parlamentul European.

Sigur că Parlamentul European nu este o adunătură de măicuţe de mănăstire. Este un loc în care ciocnesc interesele. Toate ţările ştiu să îşi promoveze interesele şi să şi le apere. Aşa vreau să facă şi colegii mei, în aşa fel încât România să nu fie considerată cum este acum, o ţară de rangul doi. Vreau ca România să fie considerată pe acelaşi plan cu celelalte ţări europene. Suntem egali cu ceilalţi”, a declarat Tariceanu.

One thought on “FOTO Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prezent, sâmbătă, la Botoșani

  1. Cat de jos a cazut Tibuleac…a ajuns sa se afiseze cu tariceanu…Mai jos de prostitutia politica pe care a ajuns sa o practice Tibuleac nu este decat prostitutia clasica. Mai bine pleca la pensie, era o retragere demna de un fost presedinte CJ. Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *