Șofer Uber, cu o mașină cu numere de Botoșani, prins în capcană de doi taximetriști

Foto: Ziarul de Iasi

Șoferii UBER nu au liniște nici în Iași. Vineri seară, un șofer Uber, cu o mașină cu numere din Botoșani, a căzut în plasa întinsă de doi taximetriști și a rămas fără numerele de înmatriculare și fără certificat.

Potrivit Ziarul de Iași, doi taximetriști au făcut o comandă de UBER și în scurt timp și-a făcut apariția un autoturism Opel Astra cu numere de Botoșani. Când au ajuns pe bulevardul Anastasie Panu, în dreptul BRD, „clienții” au cerut bon pentru călătoria efectuată și pentru că nu au primit, au sunat la Poliție.

Un echipaj a ajuns în zonă. Taximetriștii și-au chemat vreo 10 colegi la fața locului și au făcut și fotografii pentru a avea dovezi. Șoferul UBER a fost dus la sediul Poliției Rutiere pentru audieri.

Începând cu data de 13 mai, certificatul de înmatriculare se reține pentru o perioadă de 6 luni.

One thought on “Șofer Uber, cu o mașină cu numere de Botoșani, prins în capcană de doi taximetriști

  1. Sofer UBER „prins in capcana”… ce va mai bucurati, trogloditilor!! Sunt convins ca acei bravi taximetristi dau bon dupa fiecare calatorie…Vesti proaste pentru cocalarii de pe taxiuri: in State si in UE, taximetria e pe moarte! Mai devreme sau mai tarziu, ride-sharingul va ajunge si in tigania asta de Rromalistan, indiferent daca vor manelistii sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *