Botoșănenii au de ales între continuarea majorărilor de venituri și investiții începute de PSD și proiectul „Jos PSD” al PNL

psd versus pnl- plus- usr- botosaniÎn campania electorală fiecare partid încearcă să se prezinte cât mai bine pentru a fi votat de cetățeni. Din acest motiv, în această perioadă se vehiculează multe minciuni și manipulări, care dezorientează electoratul.

Pentru a evita manipularea și pentru a vota în cunoștință de cauză, cel mai bine este ca fiecare botoșănean să compare ce a simțit direct, în urma guvernării fiecăruia dintre principalele două partide, PSD și PNL.

Botoșănenii vor avea de ales pe 26 mai între PSD care a demonstrat că își respectă angajamentele și a mărit veniturile populației și va continua creșterile de salarii și pensii și  programele pentru dezvoltare locală și PNL PLUS USR care le propune botoșănenilor doar sloganul „JOS PSD”, niciun proiect concret și oprirea creșterilor de salarii și pensii.

Atât eu, cât și colegii mei ne facem treaba la Parlament și transmitem la Guvern toate problemele pe care le avem la Botoșani. Știu că mai sunt multe de făcut la noi în județ pentru a moderniza toate drumurile, școlile și spitalele și pentru a extinde rețeaua de apă și canalizare. Cu toate acestea, au început lucrări importante în fiecare comună și avem deja obiective în derulare și finalizate, peste 500 de lucrări în tot județul. De exemplu, în municipiul Dorohoi sunt investiții în valoare de 65 de milioane de euro în asfaltări de străzi, locuințe noi, școli, dotarea spitalului. În orașul Săveni sunt în derulare investiții în valoare de 8,2 milioane de euro pentru construcția de locuințe ANL, modernizarea și dotarea Liceului Teoretic Dr. Mihai Ciucă și construirea celui mai mare complex sportiv multifuncțional din zonă. Așadar, propaganda liberalilor, și a celorlalți critici că PSD nu aduce investiții serioase în Botoșani nu se confirmă, este doar o manipulare politică”, a declarat Doina Federovici.     

COMUNICAT DE PRESĂ LA COMANDA PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT CMF 41190008

One thought on “Botoșănenii au de ales între continuarea majorărilor de venituri și investiții începute de PSD și proiectul „Jos PSD” al PNL

  1. Sunteti disperati, lichelelor! Veti fi trimisi la gunoi, acolo de unde, de fapt, ati venit. Mai e putin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *