FOTO Seară spectaculoasă la Cornișa. Artiști internaționali și un impresionant foc de artificii!

Pana spre miezul nopții a ținut prima zi dedicata manifestărilor dedicate inaugurării parcului de agrement Cornisa. În spatele scenei, pe tot parcursul serii a fost și primarul Cătălin Flutur.

noHolograf a fost ultima trupa care a urcat pe scena și timp de peste o ora a cabrat hiturile trupei împreună cu cei peste 2000 de botoșăneni prezenți.

La un moment dat Dan Bitman le-a cerut sa aprindă luminile telefoanelor iar parcul a devenit o mare de luminițe colorate. Înainte de Holograf a cantat Dr Alban care a fost cel mai puțin prietenos cu publicul.

La polul opus, de departe, s-a situat Nana, artistul care a cantat cu publicul prezent hiturile sale lansate la sfârșitul anilor 90. Acesta a fost dintre artiștii internațional cel  care a interacționat cel mai mult cu publicul. Pe scena a chemat zeci de copii cu care a cabrat hitul „Lonely” .

Nana a asistat și la o parte din concertul lui Dr Alban timp în care a fost asaltat de publicul prezent la scena pentru fotografii și autografe. După Gelu Graur a urmat Ottowan și Bonny M, aceasta din urma, rămân foarte puțin cu botoșănenii imediat ce a coborât de pe scenă.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, iar aici trebuie adăugat ca spectacole artiștilor au fost însoțite de superbe jocuri de lumini.

Festivalul din parcul Cornisa continua și sâmbătă cu artiști și trupe romanesti.

 

 

 

One thought on “FOTO Seară spectaculoasă la Cornișa. Artiști internaționali și un impresionant foc de artificii!

  1. Felicitări Dan Batman,Holograf, Gelu Graur ati fost cei mai buni ,legendele au venit la mișto, cu banii ăștia aduceam doar romanii ce mai buni fara intunecatii ăștia ce se cred vedete, playbak pe mulți bani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *