FOTO Distracția este în toi, la Cornișa! Botoșăneni de toate vârstele prezenți la spectacol

Distracția este în toi la Cornișa Aqua Park. Vineri este prima din cele trei zile de spectacole dedicate inaugurării Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv din municipiul Botoșani.

Manifestările au început de la  ora 12.00, când a avut loc o paradă a mascotelor, a urmat un spectacol de teatru pentru copii, spectacol de dans, iar apoi distracția s-a mutat în zona terenurilor de sport cu Sound of BONEY M feat SHEILE BONNIK , NANA, OTTAWAN , DR.ALBAN, HOLOGRAF, GELU GRAUR.

„Cornişa Aquapark & Sports“ are numeroase atracţii: parc acvatic, heleşteu, râu artificial pentru rafting, amfiteatru în aer liber, terenuri de sport, un patinoar, piscine (interioare şi exterioare), parc agrement pentru copii, sală de fitness, bazin contracurent, pereţi pentru escaladă şi saune. Aquapark-ul este unic în ţară.

Parcul de la Cornișa a fost finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional pe axa dedicată turismului. Valoarea totală a proiectului a ajuns la aproape 88 mi­lioane lei (inclusiv TVA), finanţarea nerambursabilă accesată fiind de 33,4 mi­lioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *