Narcis a murit la 150 km/h! Se grăbea să ajungă la aeroport să-şi ia iubita, care venea acasă

Un accident rutier mortal a avut loc în noaptea de miercuri, spre joi, în localitatea ieșeană Scânteia. Un şofer de doar 22 de ani a murit în jurul orei 2, după ce a intrat cu Mercedes-ul într-o curbă, cu viteză, scrie Observator.

“La fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean de tip C2 și echipajul de prim ajutor. În urma accidentului au rezultat două victime: șoferul de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral sever și care a decedat la locul solicitării, dar și pasagerul din partea dreaptă- față, în vârstă de 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie toraco-abdominală și o fractură cu tasare de coloană lombară. Acesta din urmă a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor, a fost investigat și stabilizat, după care a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

Tânărul de la volan care a murit se numeşte Narcis Grosu, e din Galaţi, şi, scrie bzi.ro, se ducea spre aeroportul din Iaşi, ca să se întâlnească cu iubita lui, care se întorcea în ţară.

Sursa citată scrie că Narcis avea 150 la oră în momentul accidentului, un martor povestind poliţiştilor că tânărul îl depăşise cu puţine momente înainte de accident, iar el avea 120 la oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *