Un botoșănean nu și-a ales numere preferențiale la mașină, iar acum este înjurat, se aruncă cu ouă în el, iar mașina i-a fost zgâriată. Cum s-a ajuns aici

Un bărbat din municipiul Botoșani și-a cumpărat un autoturism Mercedes roșu și a mers să-l înmatriculeze. Nu a vrut un număr preferențial, ci s-a gândit că e bun orice ar pica.

La rând, i s-a atribuit numărul de înmatriculare BT__PSD. Și de aici a urmat calvarul. Mașina fiind roșie, cu numărul PSD, bărbatul s-a trezit că este înjurat pe stradă, se aruncă cu ouă în mașina sa și chiar i-a fost zgâriată de anti- PSD-iști.

Sătul până peste cap de reacțiile celor din jur, botoșăneanul a mers din nou la Serviciul de Înmatriculări din Botoșani.

Mi s-a zgâriat mașina, mi-au aruncat cu ouă în ea. Ce e de făcut doamnă? Aș schimba numărul”, i-a spus bărbatul unei angajate de la Înmatriculări.

 

2 thoughts on “Un botoșănean nu și-a ales numere preferențiale la mașină, iar acum este înjurat, se aruncă cu ouă în el, iar mașina i-a fost zgâriată. Cum s-a ajuns aici

  1. PNL SI PDL LUCREAZĂ PENTRU TINE ,TICĂLOȘIE BATAUSUL CU BARBĂ E VIOLENT SEAMANA TEROARE LIBERALĂ IN RANDUL POPORULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *