FOTO Accident mortal! O persoană a murit, iar șapte au fost rănite

Un accident mortal a avut loc miercuri noaptea pe A1, la km 22, pe sensul de mers spre Piteşti. 14 oameni erau într-un microbuz care a intrat într-o dubă ce circula în faţa lui, scrie Observator.tv.

Microbuzul transporta persoane care se întorceau de la muncă din București, moment în care, potrivit martorilor, ar fi fost lovit de o dubă pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 22, sensul de mers spre Pitești.

O persoană a decedat pe loc, o femeie, iar alte șapte au fost grav rănite.

Într-o fracţiune de secundă am… O frână bruscă la maşină şi, soţia aflându-se în spate pe bancă… M-am dus, deja când am început să mă uit, să văd despre ce e vorba, deja era decedată.” Bărbatul este disperat. Soţia a murit sub ochii lui. Se întorceau din tura de noapte şi mergeau către casă. La un moment dat, pe autostradă, în dreptul kilometrului 22, microbuzul în care se aflau ar fi intrat într-o depăşire şi a lovit, din lateral, o autoutilitară.

Am pierdut o fiinţă care mi-a fost cea mai credincioasă femeie şi care muncea cel mai mult la dumneavoastră în firmă. Dacă firma de transport nu prezenta, întârziau şoferii, nu erau atenţi la volan, făceau numai boacăne. Dintr-o secundă, a omorât-o pe loc. Pe loc a murit, n-am putut s-o salvez. Eu acum ce mă fac?“, se întreabă el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com