Salariul mediu brut a crescut cu 86% pentru 18.700 de botoșăneni în 2019 față de 2016, de la 2.244 lei la 4.179 lei

Statisticile arată că de la preluarea guvernării de către PSD la sfârșitul anului 2016, în județul Botoșani, salariul mediu brut a crescut cu 86%, de la 2.244 lei la 4.179 lei.

Cifrele nu mit și nu fac politică. Într-adevăr mai sunt inechități și nedreptăți de îndreptat, însă un singur lucru este sigur. PSD se va ține de cuvânt și va continua majorările de venituri pentru botoșăneni și pentru toți românii, așa cum a demonstrat și a respectat toate promisiunile din ultimii 3 ani. 18.700 de botoșăneni au salariul mediu brut majorat în 2019 cu 86%, de la 2.244 lei în 2016 la 4.179 lei în 2019. Am majorat salariile personalului din sănătate, educație, administrație, actorilor și cercetătorilor și am crescut alocațiile copiilor și bursele studenților”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale.

Datele Institutului Național de Statistică publicate ieri au arătat că pentru prima dată în România câștigul salarial mediu net a depășit 3.000 lei.

PSD își respectă angajamentele! Faptele, nu vorbele, dau măsura guvernării noastre. La doi ani și jumătate de la alegeri românii au mai mulți bani în buzunare și recuperează din decalajul faţă statele vest-europene. Evident a crescut și puterea de cumpărare, cu peste 9%, față de anul trecut. Mai mulți bani în buzunarele românilor înseamnă în guvernarea PSD mai multă bunăstare. Astfel înțelege PSD să transfere și în beneficiul oamenilor creșterea economică”, a subliniat Budăi.

În ciuda minciunilor lansate de președintele Iohannis si de Opoziţie, creşterile salariale au adus și sporirea puterii de cumpărare a oamenilor. Majorarea salariilor a fost consistent superioară creşterilor de preţuri.

Sursa: comunicat PSD Botoșani

One thought on “Salariul mediu brut a crescut cu 86% pentru 18.700 de botoșăneni în 2019 față de 2016, de la 2.244 lei la 4.179 lei

  1. Cat de mincinosi pot sa fie cei de la PSD si cat de creduli pot fi unii??!!!!
    Cresterea reala este foarte mica. Procentul de 86% este o pacaleala. In realitate au fost mutate contributiile de la angajator la angajat! Amintiti-va ce scandaluri au fost la vremea respectiva cand unora le-a scazut salariul(banii luat in mana) desi pe hartie salariul crescuse!
    Tot asa au pacalit si pensionarii cand au abrogat legea care le marea pensia cu inflatia + o majorare procentuala si le-au “marit ei pensiile”, care daca sunt calculate dupa legea abrogata ar fi fost mai mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com