Deputat Pro România Mihaela Huncă: “Pro România Botoșani bagă în corzi organizația județeană PSD! De teamă că vor pierde alegerile, conducerea partidului de guvernământ recurge la gesturi disperate: încearcă să racoleze din nou, cu promisiuni deșarte membri PRO România”.

mihaela hunca - deputat Pro Romania de BotosaniPână unde poate merge meschinăria unui partid politic? Ce ar mai putea promite PSD botoșănenilor? Pe 26 mai avem alegeri europarlamentare. Comisarul european Corina Crețu s-a rugat de guvernul PSD să ceară bani europeni pentru construcția autostrăzii Unirii, Târgu-Mureș Iași, fără să fie băgată în seamă de cei ce își bat joc în continuare de alegătorii care i-au votat cu bună-credință. Drumurile județene din Botoșani arată ca după bombardament, la fel ca și drumul Târgu Frumos- Botoșani. Cum este posibil ca PSD-ul să mai dea ochii cu botoșănenii, să mai promită marea cu sarea, după ce a izolat cu bună știință sau pur și simplu din nepăsare Botoșaniul de restul țării?, se întreabă deputatul Pro România.

Șefa PSD Botoșani face oferte membrilor Pro România sa treacă la PSD, sfidând încă o dată pe cei care, de bună credință, au susținut odinioară partidul dumneaei.

“Sunt mândră că membrii Pro România au înțeles că nu minciunile vor clădi viitorul României și nu au acceptat să plece pentru funcții, avantaje sau chiar amenințări. Asta demonstrează calitatea oamenilor de la Pro România Botoșani! Pro România crește de la o zi la alta pentru că suntem un partid format numai din cetățenii sătui de minciuni și promisiuni deșarte. Putem salva Botoșaniul cu bani europeni! Putem salva România doar cu o politică cu și pentru români!, a concluzionat Mihaela Huncă.

Comunicat de presă Pro România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *