Un bărbat din Botoșani și-a lovit vecinul cu toporul în cap. Victima a fost grav rănită. Agresorul, condamnat

bataie cu toporul, stiri, botosani, condamnareUn bărbat din județul Botoșani a fost condamnat, marți, pentru tentativă de omor, după ce și-a lovit un vecin cu toporul în cap. Alexandru Ionuț Neagu, din comuna Româneşti, a primit din partea judecătorilor de la Tribunalul Botoșani o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de omor”.

Acesta este acuzată că, în noaptea de 5 spre 6 martie 2016, în timp ce se afla la locuinţa lui Gabriel Costel Ichim, în urma unei altercaţii verbale, a ieşit din casă și a revenit cu un topor, cu care a lovit persoana vătămată în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi contuze epicraniene, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, instanța a dispus „prelevarea de probe biologice de la inculpat, urmând ca acesta să fie informat că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *