Clinică medicală în locul unui complex comercial. Clădirile Carisma au fost preluate de un investitor

carisma botosaniFostul complex comercial Carisma de pe Calea Națională din municipiul Botoșani a fost achiziționat, recent, de o firmă care intenționează să deschisă aici o clinică medicală.

Spațiile Carisma Center SRL Botoșani, situate vis-a-vis de Bazarul Tati, au fost preluate de societatea comercială Centrul Medical Antares din Piatra Neamț. Este vorba de cele două imobile cu suprafețe desfășurate de peste 2.400 de metri pătrați. Una dintre clădiri a fost construită în 2002, iar cealaltă în 2005, însă Carisma Center a intrat în faliment ca urmare a imposibilității returnării creditelor bancare. Cele două clădiri (una cu parter, două etaje și mansardă, iar cea de-a doua cu demisol, parter, un etaj și mansardă) se întind pe o suprafață de 1.250 de metri pătrați.

carisma botosaniNoul proprietar deține o puternică clinică în Piatra Neamț, cu medici care asigură consultații în 24 de specialități, dar și cu un centru de imagistică medicală (cu mamofrag, tomograf, ecograf sau RMN)  și laborator de analize.

Centrul Medical Antares se laudă că deține primul RMN 3 Tesla din Moldova, cel mai performant RMN din Romania și Europa de Est, dar și un echipament Siemens Magnetom VIDA – primul RMN bazat pe Inteligenta Artificiala.

Aceeași firmă mai are clinici la Suceava și Onești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *